2016-09-09 19:21:19• hírek • Szatmar.ro

Zakatol a, zakatol a … pontszerzés felé az Oli?

Laza 16-0 arányú győzelemmel kezdte idei szezonját az Afumati csapata a második osztályban, az Olimpia mégis legalább egy pontért utazik Ilfov megyébe. Nem lesz könnyű dolga! Na nem azért, mert az Afumati eddig három meccsen 20 gólt lőtt hazai pályán, hanem elsősorban azért, mert Bogdan Andone öt játékosára sem számíthat szombat délelőtt.

A Luceafarul elleni múlt szombati győztes meccsen kiállított Dumitru Muntean és Vasile Pop eltiltás miatt nem léphet a pályára, de hiányozni fog Silviu Pana, Raul Krausz és Rares Takács is. Mint ahogy nem léphet pályára a héten a csapathoz visszatérő Daniel Feier és a napokban igazolt középpályás, George Tudoran sem. Utóbbi a Viitorul neveltje, a tavaly pedig tagja volt az élvonalba feljutott Rapidnak.

Az Olimpiának már az útja sem volt mindennapi, az Afumatig lévő 600 kilométert ugyanis vonattal tették meg a fiúk. Már csütörtökön elindultak...

Afumati amúgy egy alig nyolcezer lakosú község Bukaresttől 15 kilométerre. A III. osztályból feljutott gárda a nyitányon rögtön 16 gólt lőtt a mezőny ágyútöltelékének számító Pankotának, majd hazai pályán 3-2-re megverte a szintén ilfovi Clinceni-t, végül 1-1-es döntetlent játszott a Sepsiszentgyörggyel. Idegenben már nem ment ilyen jól a gárdának, előbb a Luceafarultól kapott ki 1-0-ra, majd a Juventustól 2-0-ra. Öt fordulót követően tehát 7 pontjával a tabella 10. helyén áll, szemben a 10 pontos Olimpiával, amely az 5. helyről várja a szombati meccset.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: